Hundträning

Privatträning för valp.

Med privatträning för din valp är det fokus på dig och din valp i en timme. Vi arbetar med grunder för en valp med fokus på relation, följsamhet och att kunna behärska sig. Frågor och genomgång av dina tankar kring din valp och dig. Fokus är du, din valp och er relation.Privatträning för unghund eller den vuxna hunden.

Privatträning handlar framförallt om att arbeta utifrån dig och din hund. Det kan vara att träna mot att tävla inom jaktapportering, det kan vara att hitta roliga övningar att aktivera din hund med, det kan vara att titta på speciella detaljer som du vill ha hjälp med eller att förbereda er för att kunna vara med på jakt som apportör. Fullt fokus på dig och din hund i en timme.

Gruppträning.

Då och då har jag gruppträning  - oftast är det en unghundsgrupp med retriver för en god start i vardagen med fokus samarbete mellan dig och din unga hund med fokus på glädje, kontakt och balans. Vi tränar och går igenom övningar som du sen kan fortsätta använda hemma. 

I samarbete med andra instruktörer har jag när det finns tillfälle apporteringskurser med mål att starta på prov. 


Mer om dessa träningar hittar du på vår Facebooksida. 

Är du intresserad av att boka privatträning skickar du meddelande via Facebook eller mailar mig på: annakericsson@hotmail.com